Γαλατσινός Μαρίνος

Γαλατσινός Μαρίνος

mariphono@gmail.com

Σαξόφωνο
Κλαρινέτο
Κλαρίνο

Πήρε δίπλωμα κλαρινέτου με βαθμό άριστα παμψηφεί και Ά βραβείο με καθηγητή τον Ευστάθιο Κιοσόγλου στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.
Έχει πάρει επίσης δίπλωμα σαξοφώνου, πτυχία ενοργάνωσης πνευστών οργάνων, ειδικού αρμονίας, αντίστιξης και φυγής.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους κλαρινετίστες M. Arrignon, W. Boeykens, R.V. Spaendonck, C. Faucomprez, Σ. Μουρίκη και τους σαξοφωνίστες J.Y. Fourmau, Griffin Campbell, Jean – Marie Londeix, Larry Monroe, Jean-Marie Londeix κ.α.
Έχει συμμετοχές με συμφωνικές ορχήστρες όπως η «ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ» «Κρατική Ορχήστρα Αθηνών κ.α.
Ήταν μέλος στις ορχήστρες των θεατρικών παραστάσεων: «η υπόθεση της οδού Λουρσίν» του θεάτρου «Εμπρός» σε μουσική του Νίκου Κυπουργού, «Οι απάχηδες των Αθηνών» στο θέατρο «Ακροπόλ», «Αναζητώντας τον Αττίκ», «Θα σε πάρω να φύγουμε», «Θα περάσει κι αυτό» στο θέατρο «Badminton», «Billy Eliot» στο θέατρο «Παλλάς», «Sweet Charity» στο θέατρο «Badminton», «Ειρήνη» σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου κ.α.
Είναι μέλος της Φιλαρμονικής Δήμου Χαλανδρίου και Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Κ.Ε.Δ.Ω (Δήμου Ωρωπού).
Από το 2000 ως το 2008 ήταν μέλος της «Big Band» του Δήμου Αθηναίων, παίζοντας Βαρύτονο Σαξόφωνο.
Ήταν ιδρυτικό μέλος των κουαρτέτων σαξοφώνων «Ακρόαμα» και «SaxOnOff» με τα οποία έχει λάβει μέρος σε συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας.
Είναι μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Μουσικών Σαξοφώνου Ελλάδας.
Στο χώρο της έντεχνης μουσικής και του έντεχνου τραγουδιού, έχει συμμετοχές και συνεργασίες με γνωστούς, με τους οποίους έχει εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μουσικές σκηνές και πολλά Φεστιβάλ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό (Η.Π.Α, Ολλανδία κ.α.).
Στο χώρο της δισκογραφίας έχει τη συμμετοχή του σε περισσότερους από 20 δίσκους. Έχει ερμηνεύσει έργα σε πρώτη εκτέλεση αφιερωμένα στον ίδιο.