ΚΑΠΕΛΛΑ ΟΛΓΑ-ΝΟΡΑ

ΚΑΠΕΛΛΑ ΟΛΓΑ-ΝΟΡΑ

norakapella@gmail.com

Πιάνο

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 .
Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 7 ετών στο Εθνικό Ωδείο με καθηγήτρια την κα Αμαλία Μανουσάκη.
Το 1993 απέκτησε το Πτυχίο Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί και το 1997 το Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί και Α’ Βραβείο, με καθηγήτρια την κα Μαίρη Χαρατζά.
Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Κλασικό Μπαλλέτο.
Παρακολούθησε Master Classes με τον πιανίστα και μαέστρο κο Μάριο Παπαδόπουλο ενώ μελέτησε για δύο χρόνια με τη διεθνούς φήμης πιανίστα κα Βίνια Τσόπελα.
Συμμετείχε στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Πιάνου στην Οξφόρδη και παρακολούθησε τον Μονοετή Ενημερωτικό Κύκλο της Σχολής Μωραΐτη σε Μουσικοκινητική Αγωγή Carl Orff, Ρυθμική Jacques Dalcrose, Λειτουργική Κίνηση, Αυτοσχεδιασμό, το Τρίμηνο Σεμινάριο Μουσικοθεραπείας με τον Μουσικοπαιδαγωγό-Μουσικοθεραπευτή Μιχάλη Τόμπλερ και το Ετήσιο Σεμινάριο Μουσικοθεραπείας Nordoff-Robbins.
Υπήρξε μέλος της Χορωδίας Νέων του Δήμου Κηφισιάς, έχοντας ενεργό ρόλο ως εκγυμναστής πιανίστα και συνοδός σε χορωδιακά φεστιβάλ και μέλος της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής του Δήμου Κηφισιάς.
Έχει παρουσιάσει ατομικά ρεσιτάλ καθώς και ρεσιτάλ Μουσικής Δωματίου, ενώ έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη συνοδεία κονσέρτων πιάνου, τραγουδιού και άλλων οργάνων.
Πρόσφατα απέκτησε και το Πτυχίο Μονωδίας.
Δίδασκε πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Κηφισιάς από το 1993 μέχρι το 2016 και στο Πυθαγόρειο Ωδείο από το 2006 έως και σήμερα.
Από το 2014 παρακολουθεί εξειδικευμένα μαθήματα διδασκαλίας πιάνου, από την έφορο της σχολής πιάνου του Πυθαγόρειου Ωδείου, κα Αγάθη Λεϊμονή .