ΓΚΟΓΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ  
pantelisgogos87@yahoo.gr

Λαϊκή Κιθάρα
Μπαγλαμάς
Μπουζούκι

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987 και από μικρή ακόμα ηλικία εξέφρασε την αγάπη του για την μουσική και συγκεκριμένα για το όργανο που λέγεται μπουζούκι.
Παρακολούθησε μαθήματα θεωρητικών στο εθνικό ωδείο και εντάχθηκε στην σχολή του Θανάση Πολυκανδριώτη το 2001 με δάσκαλο του τότε τον Μανώλη Μιχαλάκη.
Κατά καιρούς πήρε και από άλλους δεξιοτέχνες μαθήματα, όπως τον Γιώργο Παχή, τον Γιάννη Ρώτα καθώς και τον Θανάση Πολυκανδριώτη μέσα από την μεγάλη συνεργασία που είχαν.
Μέσα από την σχολή του Θανάση Πολυκανδριώτη ξεκίνησε η επαγγελματική του σταδιοδρομία είτε ως μέλος του σχήματος οι “ΕΠΟΜΕΝΟΙ” με μεγάλες στιγμές την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, την παράσταση στο Ηρώδειο με τους Paco Pena και Dulce Pontes, και στο μέγαρο μουσικής με την Γλυκερία, καθώς και σε πολλές ακόμα συναυλίες είτε με το σχήμα, είτε με την προσωπική ορχήστρα του Θανάση Πολυκανδριώτη, συνοδεύοντας τον σε πολλές ακόμα συναυλίες με πολλά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το “στην Υγειά μας βρε παιδιά” καθώς και σε εκπομπή στο δεύτερο πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας του Γιώργου Τσαρμπά “ΗΣΥΧΙΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ”.
Μετέπειτα συνέχισε τη δική του πορεία συμμετέχοντας σε διάφορες συναυλίες, αλλά και νυχτερινές δουλειές με μερικά από τα ονόματα που μπήκαν στο ενεργητικό του όπως η Ελένη Δήμου, Κατερίνα Κούκα, Λένα  Αλκαίου, Αναστασία Μουτσάτσου, Κωνσταντίνα, Θάνος Πετρέλης, Γιώργος Τσαλίκης, Φίλιππος Πλακιάς και Βίκυ Καρατζόγλου.
Συμμετείχε επίσης στην θεατρική παράσταση “ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ” στο θέατρο Βέμπο κι από το 2011 έως και σήμερα έχει μπει ενεργά στο κομμάτι της διδασκαλίας στα όργανα μπουζούκι, τζουράς, μπαγλαμάς, έχοντας πάντα σαν στόχο την συνεχή αναζήτηση και εξέλιξη στο θέμα της μουσικής και του οργάνου.