ΑΥΓΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ

augeri.m@gmail.com

Πιάνο

Γεννήθηκε στον Βαρνάβα Αττικής.
Σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα πιάνου με την κα Λίνα Καββαδία και συνέχισε τις σπουδές της στο Πυθαγόρειο Ωδείο, στην τάξη της κας Τερψιχώρης Παπαδάτου και αργότερα της κας Καλλιόπης Γεωργίτση.
Το 2007 παίρνει Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας, με καθηγητή τον κ. Νίκο Ντρέλα, στο Ωδείο Νίκος Σκαλκώτας και το 2012 Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα παμψηφεί και Α’ βραβείο (τάξη Πώλας Γεωργίτση) στο Πυθαγόρειο Ωδείο, παρακολουθώντας παράλληλα μια σειρά μαθημάτων με τη διεθνούς φήμης πιανίστα Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου.
Έχει πάρει μέρος σε master classes με τους Andre Marchand και Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου και έχει ενεργό συμμετοχή σε συναυλίες και ρεσιτάλ, είτε ατομικά, είτε συμπράττοντας με το Κουαρτέτο εγχόρδων “Crescendo” (Πυθαγόρειο Αμφιθέατρο, Half Note Jazz Club, Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης κ.α.). Επίσης έχει συμπράξει με τον Βασίλη Λέκκα, στην τελετή έναρξης του 1ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Μαραθώνος (Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου).
Από το 2009 έως σήμερα διδάσκει πιάνο στο Πυθαγόρειο Ωδείο και παράλληλα συνεργάζεται ως συνοδός πιανίστα, με τους καθηγητές Βασίλη Δήμο (τάξη βιολιού), Ευγένιο Μπένση (τάξη βιολοντσέλου) και Μάρα Παπαχρήστου (τάξη μονωδίας).
Παράλληλα με τις μουσικές της σπουδές, το 2008 ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το 2010 παίρνει Μεταπτυχιακό Τίτλο Ειδίκευσης στον τομέα Περιβάλλον και Ανάπτυξη, από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.